Dit weekend staat TREK weer voor de deur. Mijn toch wel favoriete Haagse food festival. Waarom? Vooral om de locatie. Ik houd van het Westbroekpark. In tegenstelling tot de festivals in het centrum van Den Haag of op het Malieveld, kun je op het terrein van TREK heerlijk in het gras vertoeven. Met een flesje wijn en een lekker hapje op een kleedje in de zon. Sowieso genieten toch? Dit weekend kan TREK voor jou echter nog leuker worden. Ik mag namelijk een Trek-tocht weggeven voor 3 personen. Geloof me, die wil je winnen!

Wat kun je verwachten tijdens TREK?

Tijdens TREK maak je in het Haagse Westbroekpark een smakelijke ontdekkingsreis langs vele foodtrucks. Neem plaats aan de Chef’s Table, proef verrassende gerechten van vlees, vis of dit jaar zelfs 100% plantaardig. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbier bus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar! Allemaal onder het genot van fijne deuntjes, live optredens en disco deuntjes om mee af te sluiten. En wil jij TREK dit jaar nog even iets specialer maken? Dan kun je dit jaar ook TROUWEN voor een dag. Jurk aan en gaan!

Ga je mee op TREK-tocht?

Omdat TREK natuurlijk veel leuker wordt als je eens niet over je uitgaven hoeft na te denken, mag ik dit jaar een TREK-tocht voor 3 personen weggeven. Wat dat inhoudt? Nou dat jij en je twee beste vrienden je portemonnee thuis kunnen laten. Je krijgt namelijk niet alleen 3×3 gerechtjes, maar ook nog eens 3 TREK glazen (die perfect her te gebruiken zijn tijdens picknicks of festivals als Lowlands), een fles wijn én 3 Disaronno cocktails. Perfecte avond toch?

Wat je daarvoor moet doen? Vertel mij hieronder in de reacties (vergeet je e-mail niet) met wie jij op TREK-tocht wil en zorg ervoor dat jij én deze twee vrienden, vriendinnen, moeders, vaders, opa’s of oma’s Haagse Foodie volgen op Facebook én Instagram. Win je dus én een TREKtocht én je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Haagse horeca. Kan. niet. beter.

 

We have a winner! Annabelle Jelsma, jij mag samen met je 2 van je drie vriendinnen; Marloes Ramselaar, Seera Deen en Caroline Horsman op TREK-tocht!  Reageer je even op mijn mail? 

Gegevens

Westbroekpark
Den Haag
-
http://www.festival-trek.nl

Openingstijden

Donderdag 7 september t/m vrijdag 8 september: 16.00 uur - 23.00 uur
Zaterdag 9 september: 14.00 uur - 23.00 uur
Zondag 10 september: 14.00 uur - 22.00 uur

Prijsklasse

€€