Een paar weken geleden werd ik samen met andere Haagse bloggers uitgenodigd om het nieuwe assortiment van Yoghurt Barn te komen proeven. We kregen niet alleen lekkere yoghurtjes voorgeschoteld, maar ook suuuuper lekkere carrot cake, romige hot oats (met verschillende toppings), verse sapjes en bananenbrood. Zo’n begin van de dag wil ik elke dag wel!

Het assortiment is namelijk uitgebreid met een aantal winterse toppers. In de winter heb je nu eenmaal iets minder zin in frozen yoghurt toch? Daarom staan er nu hot oats op het menu. Een lekker warm havermoutje met bijvoorbeeld stoofpeertjes, pecannoten en kaneel of, mijn favoriet, met dulce de leche, bosbessen, pecan en appel. Yum! Ook staan er nieuwe bijzondere yoghurtcombo’s op het menu. Wat dacht je bijvoorbeeld van de proud pistachio? Yoghurt met komkommer, olijfolie, pistache en munt. Now that’s something you do not eat every day! Mijn absolute favorieten deze ochtend? Dat waren toch zeker de carrot cake & het bananenbrood. Heerlijk zoet en een tikkeltje klef. Just the way I Like it!

En omdat wij zo lekker hebben zitten smikkelen ;-), mag ik van Yoghurt Barn een lunch voor 2 weggeven! Deze lunch bestaat uit een medium yoghurt special naar keuze, oerbrood of bananenbrood (ik weet al welke ik zou kiezen) en een lekker biosapje!

 

Yoghurt Barn Bloggers

Dus! Wil jij graag je moeder, broer, schoonvader, opa, oma of beste vriendin meenemen naar Yoghurt Barn? En genieten van een Energy Explosion of een Brownie Bango? Vertel me dan wie je meeneemt én waarom juist diegene deze lunch verdient. Vrijdag 16 december maak ik de winnaar bekend.

Gegevens

Yoghurt Barn Den Haag
Plaats 25
0708910300
www.yoghurtbarn.nl

Openingstijden

Ma – zo: 09:00u – 17:00u

Prijsklasse