Het moet niet gekker worden! Gisteren vertelde ik je over The Hague Food Festival, waarbij ze eindelijk (Haagse) chefs en restaurants in het zonnetje gaan zetten, vandaag geef ik twee kaartjes weg voor een ander Haags eetfestijn! Een festival voor en door de foodies van Den Haag, want, van 30 juni t/m 2 juli, komen maar liefst 25 Haagse restaurants tijdens Haagse Wereld Hapjes samen op de Lange Voorhout. Allemaal laten ze jou hun bekende én minder bekende specialiteiten proeven, natuurlijk onder het genot van een deuntje en een glaasje bubbels (of wijn, bier of g&t natuurlijk).

Haagse Wereld Hapjes

Dat Den Haag een hele internationale stad is, is vast wel bekend. Dat zien we niet alleen terug in het straatbeeld, maar ook in de diversiteit aan restaurants. Tijdens Haagse Wereld Hapjes zie je de eetcultuur van Den Haag in het klein. Op de prachtige Lange Voorhout maak je een culinaire wereldreis langs Haagse lanen en straten.

Proef wereldse Haagse specialiteiten

Bij Haagse specialiteiten denk ik al heel snel aan Haagse hopjes, Haagse Kakker of een Kruìde Baggâh van van Kleef. Toch biedt Den Haag veel meer dan dat. En dat vele meer, dat proef je tijdens Haagse Wereld Hapjes. Heb je zin in Indiaas? Dan ren je langs  Taj Mahal, meer ‘in the mood’ voor een Pastel de Nata? Casa Galo is jouw belangrijkste stop. Ga je voor het onbekende dan maak je kennis met de Slovaakse keuken bij Slavia of eet Eritrese gerechten bij Mogogo. Kun je niet kiezen? Dan neem je toch van alles een beetje? Heerlijke paella, ijsjes van Lorenzo, Indonesische favorieten van Soeboer of escargot van Cottontree.

VIP voor één dag

Behalve wereldse gerechten biedt Den Haag ook gerechten op sterrenniveau. En die topchefs ,die alleen werken met producten van fantastische kwaliteit, slaan tijdens Haagse Wereld Hapjes de handen ineen. Chefs Niven Kunz (restaurant Niven), Han Ji (restaurant HanTing), Jeroen van Brecht (restaurant Savarin), Marko Karelse (restaurant Villa la Ruche) en Marcel van der Kleijn (restaurant Calla’s) koken op 1 & 2 juli allemaal 2 gerechtjes die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ja jongens, dit is eten op stand. Een VIP arrangement van 10 gangen compleet met champagne én bijpassende wijnen. My, my dit is een cadeautje hoor!

WIN 2 VIP tickets!! (gesloten)

And guess what! Ik mag ze nog eens écht cadeau doen ook! Voor zaterdag 1 juli mag ik 2 VIP arrangementen (ter waarde van totaal €300,00!!) weggeven. Daar wil je als echte foodie toch bij zijn? Hoe je wint? Vertel mij, hieronder in de reacties (met e-mailadres bitte!) wie je mee zou willen nemen en waarom deze persoon het verdient om een avond als VIP door het leven te gaan.

However, there is a catch! Tijdens Haagse Wereld Hapjes ben ik weer eens ergens anders op de wereld. Ik moet dit prachtige festijn dus missen. Daarom zou ik heul graag willen dat degene die deze twee fantastische VIP tickets wint voor mij een fotoreportage maakt. Kleine moeite voor zo’n fantastische avond toch? 

De winnaar is bekend!

Azra neemt haar moeder mee om haar te bedanken voor alles wat zij voor haar en haar zusje heeft gedaan! Heel veel plezier!

Gegevens

Lange Voorhout
Den Haag
-
https://www.haagsewereldhapjes.nl

Openingstijden

Vr 30 juni 2017: 16.00 - 24.00
Za 1 juli 2017: 12.00 - 24.00
Zo 2 juli 2017: 13.00 - 23.00

Prijsklasse

€-€€€