Een seizoen zonder foodfestivals? We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen toch? Na een hele zomer praktisch te zijn doodgegooid met foodtrucks en bijbehorende vreugden en ergernissen is het nu alweer eventjes stil. Tot dit weekend! Dit weekend vind namelijk de eerste editie van What the fork?! plaats op De Pier! Dat betekent dat er naast de huidige foodstands nog een heleboel foodtrucks aanwezig zullen zijn Scheveningse pier.

Alleen het beste van het beste

Niet gevreesd, dit is niet het zoveelste foodtruckfestival waarbij je vooral de keuze hebt tussen burgers, burgers en misschien vegaburgers. Vooral veel van hetzelfde, waar we allemaal stiekem wel een beetje klaar mee zijn! Gelukkig zijn we daarin niet alleen. De initiatiefnemers van What the fork?! hebben hetzelfde. Er zit niemand te wachten om drie verschillende friettenten die allemaal truffelmayo serveren. Nee, What the fork?! is anders. Samen met de vaste venders zorgen de aanwezige foodtrucks voor een culinaire wandeling boven zee. Je proeft zoet en zout, unieke smaken en producten. Originaliteit staat voorop.

what the fork

Haags talent

What the fork?! draait om eten, maar er is meer op De Pier. Optredens van Haags talent, een markt vol ambachtelijke producten én een warme en droge locatie om van dit alles te genieten. Niet totaal onbelangrijk zo eind november toch?

What the fork?! vindt plaats van vrijdag 25 november t/m zondag 27 november 

Gegevens

De Pier
Scheveningen
-
www.pier.nl

Openingstijden

Vrijdag 25 november - 16.00 - 22.00 uur
Zaterdag 27 november -12.00 - 22.00 uur
Zondag 28 november - 12.00 - 20.00 uur

Prijsklasse

€-€€