Een hamburger en een kokosbal eten dan vol zitten. Het is een 1st world problem waar ik, net als de meeste foodfestivalbezoekers vaak tegenaan loop. De porties zijn vaak enorm waardoor je over het algemeen 10 dagen nodig hebt om alles te proeven. Zonde! Het liefst zouden we toch overal een mini-formaatje bestellen? Om zo van alles een klein beetje te kunnen genieten? Nou, dat vonden een aantal Haagse ondernemers ook! En daarom eet je deze zaterdag bij Kompaan geen enorme burgers, maar juist kleine hapjes uit diverse keukens. Zo proef je niet alleen een breed scala aan gerechtjes, je maakt ook kennis met een aantal van Den Haag’s finest restaurants! Sounds like a win right?
Tappen en Tafelen

Locale ondernemers

Op deze eerste editie van Tappen en Tafelen vind je een viertal Haagse ondernemers die je hun lekkerste gerechtjes laten proeven. Restaurant Basaal, werkt van oorsprong met pure, en veelal lokale producten, en dat zal bij Tappen en Tafelen niet anders zijn. Kaas van Boerderij de Vierhuizer, vlees van slagerij de Schelfer én, hoe kan het ook anders, bier van de Haagse helden van Kompaan! Of wat dacht je van petit restaurant Liber? Daar waaien ze met alle keukens mee. Internationaal georiënteerd én voor elk iets wils. Of je nu trek hebt in een Vlaamsche bierstoof of Flammkuchen, they know it all. Dan zijn er Haagse Hapjes en Kaas en worst op wielen. De meer traditionele ‘foodfestivalgangers’. Hier kun je terecht voor typisch Haagse gerechtjes én heerlijke kaasplateaus.
Kaas en Worst op wielen

Strippenkaart

Waar je normaal bij elke burger je portemonnee weer moet trekken, koop je bij Tappen en Tafelen één keer een strippenkaart van vier of acht strippen. Hiermee reken je eenvoudig je gerechtjes af. Ze kosten dus allemaal hetzelfde! Zit je daar niet op te wachten? Dan is er uiteraard ook gewoon de mogelijkheid om de gerechtjes los te kopen. Extra leuk? Bij elk gerechtje heeft de Kompaan biersommelier een passende biersuggestie gedaan. Kijk maar uit dat je niet rollend naar huis gaat dus!
Klein maar fijn, zo kun je deze eerste editie van Tappen en Tafelen wel noemen. Genieten van alles het het festival te bieden heeft, met the Hellhounds live op de achtergrond, op één van de vetste plekjes van Den Haag. Die wil je toch niet missen?

Gegevens

Kompaan beer bar
Saturnusstraat 55
Den Haag
-
https://www.facebook.com/events/1641141062844143/

Openingstijden

Zaterdag 17 september 2016 - 14.00 -22.00

Prijsklasse