Na maanden van nieuwsgierigheid en naar binnen gluren tijdens de bouw, gingen vorige week de deuren van de kelder van Bleyenberg eindelijk open. Het Magazijn, de nieuwe uitgaanshotspot van Den Haag, liet zich met haar technodeuntjes meteen van haar beste kant zien. Mega vet, maar ik ben oud, nee echt 30+ enzo, en ga dus tegenwoordig meer voor een vroege koffie of een late cocktail dan voor hele nachten doorhalen. Slik, ik moet zelf ook nog even aan het idee wennen. Gelukkig is Bleyenberg er sinds deze week ook voor mij en m’n even bejaarde leeftijdsgenoten want in het enorme pand op de hoek van de Grote Markt en de Boekhorststraat (hallo, ik loop hier dus al-tijd langs) vind je nu een drive in koffiebar, een prachtig industrieel restaurant en, vanaf morgen, de eerste rooftop van Den Haag. Ik nam vandaag een kijkje in de kantine en ging heeeeel stiekem spieken op het eigenlijk nog gesloten dakterras. Benieuwd? Kijk snel verder!

Bleyenberg biedt uitkomst van vroeg tot laat

Of je nu overdag zin hebt in een lekkere kop koffie, een stuk taart, een tosti tuna melt of een fritatta met gamba’s én pulpo (hallo nieuwe favoriet!), wil borrelen aan het einde van de middag met één van de vele open wijnen of speciaal bieren, met vrienden wil genieten van originele “shared dining” gerechtjes, zin hebt in dry aged beef van de Mibrasa houtskoolgrill of op het dakterras de dag wil afsluiten met een espresso martini in de avondzon, Bleyenberg is your new place to be!

Het restaurant (de Kantine) is sinds afgelopen weekend geopend en vanaf morgen ben je ook welkom op het gloedjenieuwe dakterras. Met he-le chille stoelen en een fantastisch uitzicht over de Haagse binnenstad. Ik weet wel waar je mij voortaan kunt vinden (sorry Grote Markt).

Binnenkijken bij het nieuwe Bleyenberg!

Gegevens

Grote Markt 10
Den Haag
-
https://www.facebook.com/bleyenbergdenhaag/

Openingstijden

Ma t/m Zo: early till late

Prijsklasse

€€