Mijn hart maakte vanmiddag een sprongetje van geluk. Waarom? Omdat de briljante slamakers van SLA naar Den Haag komen. SLA lovers vanuit het hele land reizen nu regelmatig af naar Amsterdam of Utrecht om te genieten van al het lekkers van Moeder Natuur. Op een bijzondere manier geselecteerd & gecombineerd natuurlijk!

ilovesla

Wat kan je verwachten bij SLA?

Natuurlijk sla, maar ook; een heleboel VEGAN opties die kunt opeten in hun ‘nu al iconische’ kas! Oh yes. I am excited. Hoewel er in Den Haag voldoende vegan opties te vinden zijn, vind ik het extra fijn dat ik het hier ook to-go kan krijgen. Voor als ik een keertje iets minder tijd (lees zin) heb om bijvoorbeeld een champignon/bonen of bietenburger te maken. En laat ik daarmee nu juist dé doelgroep van SLA zijn. Drukke, stadse mensen die graag gezond eten, maar niet altijd tijd hebben om alles zelf klaar te maken. Ik ben geen held in ‘mealpreppen’ (I just can’t stand chicken, rice & broccoli every single day ;-)), maar wel een held in afhalen of uit eten gaan!

Bij SLA eet je altijd biologisch, onbewerkt én zoveel mogelijk lokaal. Zo worden ook onze Nederlandse boeren ook wijzer van onze bewuste keuze. Win, win of niet? Vind je dat saai (of misschien wat geitenwollensokkerig) klinken, not to worry. SLA wil vooral inspirerend zijn. Dat betekent dat je altijd de meest bijzondere combinaties kan kiezen. Zoals bijvoorbeeld de kip gade gade salade die nu op het menu staat. Of een soep met rode biet, zoete aardappel, mierikswortel en komijn. Klinkt best wel goed toch?

Kun je het zelf beter? Dan kun je bij SLA ook zelf een salade samenstellen. Vooral fijn als je hier meerdere keren per week komt. Trek in wat zoets? Wat denk je van een raw salted caramel cake? Oh yes. Perfect!

Waar in Den Haag kun je SLA straks vinden?

Op het kerkplein! Tussen de Torenstraat en de Prinsenstraat vind je momenteel een groot leeg pand, met SLA posters voor de ramen. Wanneer ze open gaan? Ergens in mei. De definitieve datum houden jullie nog eventjes van me tegoed! Je begrijpt namelijk, zodra ze open gaan sta ik voor de deur!

*headerfoto: I love SLA

Gegevens

SLA
Kerkplein Den Haag

www.ilovesla.com

Openingstijden

T.b.a.

Prijsklasse

€€