Bomvol foodfestivals, dat zit onze zomer dit jaar. En RRRollend, die dit jaar al een voorjaarseditie aan de line-up toevoegde, doet er dit jaar zelfs nog een zomereditie bij. Een extra grote variant, want vanaf vandaag strijken ze neer op het Haagse Malieveld. Fijn, want op dit grote veld hebben we niet alleen meer ruimte, maar hebben we in tegenstelling het Lange Voorhout ook geen last van die vervelende bomen die de zon tegenhouden. Lekker genieten dus, van wijntjes, lekkere hapjes én een heerlijk zonnetje. Want er staat een prachtig weekend voor de deur!

De line-up liegt er ook dit keer niet om. Welke trucks je zeker weten moet proberen?

INSTOCK

Net geopend in Den Haag en nu ook vertegenwoordigd op Rrrollend! Hier eet je de lekkerste creaties van gered voedsel. Huh? Ja echt! INSTONK red namelijk eten van de container. In samenwerking met Albert Heijn geven ze etenswaren die bijna weggegooid zouden worden een tweede kans. En lekker dat dat is! Eet je goed, doe je goed. Win win toch?

instock

Car-A-Vin

Niet alleen de naam, maar ook de wijnen zijn hier fantastisch. De boys van Gransjean op de Bankastraat verlaten voor een weekend hun luxereservaat en verslepen een groot gedeelte van de wijnkelder in hun Car-A-Van naar het Malieveld. Ik heb al eerder wijntjes van deze fijne delicatessenwinkel mogen proeven en ik kan je vertellen; dat is een feestje!

Picture- Gransjean

Picture- Gransjean

Red Dog Society

Wil je toch écht snacken? Sla dan de burgers een keertje over en ga voor deze culinair verantwoorde dogs. Worsten van Brandt en Levi (YUUUUUMMM!) met het beste brood en de fijnste groentjes. Dat is snacken zoals het bedoelt is. Wil je nog een stapje verder gaan? Ze hebben ook een hotdog met kreeft. Ah, dat klinkt pas als muziek in de oren!

Picture: Red Dog Society

Picture: Red Dog Society

Brandmeesterfood

HOT HOT HOT! In deze Brandweerwagen krijg je heerlijke spicy mexicaanse gerechtjes. Salsa’s, quesadillas en overheerlijke corn on the cob. Nomnomnom! Zet een enrique deuntje aan, neem een corona en waan je met je voetjes in de Caribische zee. Wie gaat er mee? (haha flauw ;-)).

Brandmeester

Roll or Bowl

Noop, geen gegooi met ballen, maar wel heerlijke wraps of gevulde kommetjes. Wat dacht je van Tom Ka Kai of een bomvolle wrap met Auzzie beef, limoenrijst, kaas, guac en een heleboel salsa. I don’t know where it’s from but its sounds like one hell of a plan. Het is wel een one stop shop. Na één van deze jongens zit je gegarandeerd bommetje vol en past er niets meer bij. Naja, behalve wijn dan. Want wijn past altijd.

Roll or Bowl

Dit is uiteraard slechts een greep uit de trucks die je dit weekend op het Malieveld vindt. Ik ga vanavond alvast even een kijkje nemen en ben dan morgen nog eventjes terug met Den Haag TV. Zolang het zonnetje blijft schijnen is er toch niets fijners dan lekker eten en drinken met vriendjes en vriendinnetjes!

Laat je me weten waar jij het lekkerst hebt gegeten dit weekend??

Gegevens

Malieveld
Den Haag

www.rrrollend.nl

Openingstijden

Vrijdag 5 augustus van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 6 augustus van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 7 augustus van 12.00 tot 21.00 uur

Prijsklasse