Ben jij gek op Whisky? En staat Schotland al tijden bovenaan je lijstje van ‘must visits’, maar heb je net als ik een hele lange travel list? Dan is dit je kans! Want op 7 oktober kun jij op heuse whiskytour in theater Diligentia. Dus ben jij een echte whiskykenner of juist een beginnende liefhebber, keep on reading!

Op bezoek bij Glenfiddich vanuit je luie stoel

Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om zomaar even af te reizen naar het oh, zo mooie Schotland helpt Glenfiddich een handje. Hoe precies? Door jou als Whiskyliefhebber op 7 oktober virtueel mee te nemen naar hun distilleerderij in de regenachtige heuvels. Gedurende de 90 minuten durende voorstelling kom je alles te weten over het Whisky-proces, ontdek je diverse smaken en luister je naar persoonlijke verhalen. Daarna kun je vast niet wachten om te proeven. Well, you’re in luck. Na afloop krijg je namelijk een fijne proefbox mee naar huis. Heerlijk bij een knisperend haardvuurtje ;-).

Wat is Glenfiddich?

Glenfiddich is ’s werelds meest geliefde en meest onderscheiden Schotse single malt whisky. Hij wordt al sinds 1887 in Dufftown gemaakt. Glenfiddich is niet alleen verantwoordelijk geweest voor de introductie van single malt whisky, het heeft ook altijd een toppositie in dit marktsegment gehad. Ruim 125 jaar na de oprichting is Glenfiddich nog steeds in familiehanden, iets wat niet vaak meer voorkomt in Schotland. De vele onderscheidingen die Glenfiddich mocht ontvangen, weerspiegelen de passie, integriteit en innovatiedrang die van de ene op de andere generatie is overgedragen. Keer op keer.

De Glenfiddich virtual whiskytour vindt plaats op 7 oktober 2017.
Aanvang 20:30 uur – einde 22:00 uur
€ 22,50 inclusief unieke tastingbox

GegevensOpeningstijden

Prijsklasse