Het is weer zo ver hoor. Het moment dat je, zelfs als je nog make-uploos en in pyjama op de bank zit, direct naar de Markt of Bijenkorf wil rennen. Het moment waarop je al je keiharde ‘ik ga vanaf vandaag gezonder eten’ voornemens in één keer weer overboord zet. Juist. Het moment dat Tony zijn nieuwe limited editions bekend maakt.

The best of both worlds

Je kent dat vast wel. Dat je niet kunt kiezen tussen het romige van melkchocolade en de volle smaak van pure chocolade. Well, Tony is here to help! Met de nieuwe limited editions, die dus vanaf NU verkrijgbaar zijn, hoef je niet meer te kiezen. Tony’s Chocolonely is er vanaf vandaag namelijk met donkere melk. Say whuutt. Juist, donkere melk. Het allerbeste van twee werelden in één reep. Gedachtenlezen kunnen ze daar bij Tony.

Donkere Melk & Donkere Melk Pretzel Toffee

Ik werd al vrij enthousiast bij de aankondiging van Donkere Melk, maar van de tweede, die nog even wat extra krenten in de pap gooit, word ik helemaal wild. Stapelgek. Want wat is er beter dan Donkere Melk? Juist. Donkere melk met Pretzel en Toffee. Waarschijnlijk is dit dé reep die de oh zo geliefde Caramel Zeezout eindelijk van haar troon gaat stoten. Want met het romige van melk, het bittere van pure chocolade, het zoute van de pretzel en het zoete van de toffee is dit volgens mij de enige echte winnaar.

Goed, genoeg geschreven. Ik ben even naar de Bijenkorf! 

Gegevens

-
-
-

Openingstijden

-

Prijsklasse

-