Zondagochtend was Haagse Foodie uitgenodigd voor een brunch bij Club Vers. Deze nieuwe healthy hotspot vind je aan het Stationsplein, recht voor Holland Spoor! Denk smoothies, sapjes, healthy pancakes, avocado toast én lekkers van SUE! Hier blijft het echter niet bij, in het najaar openen ze alweer hun tweede vestiging op de Haagse Turfmarkt. Club Vers is taking over Den Haag! Met hun ruime terras is het een van de nieuwste foodspots van het plein die langzaam wordt omgetoverd tot ware food boulevard. Een boost voor de stationsbuurt waar iedereen alleen maar blij mee kan zijn denk ik!

Club Vers

Door: Marijke

Het was toch wel vroeg hoor, maar voor een goede brunch had ik wel wat uurtjes minder slaap over. Het ontbijt thuis sloeg ik even over. Ik wilde immers zoveel mogelijk ruimte over houden om zo zoveel mogelijk lekkers te kunnen proeven! Met een lege, en dus een beetje rommelende maag, stapte ik Club Vers binnen. Een ruime zaak met een strak interieur dat toch heel fijn en huiselijk aanvoelde. Perfect dus voor een gezellige brunch of een lekkere lunch. Maar ook perfect als je net die ene trein hebt gemist en ineens een half uur moet wachten. Wat het extra leuk maakt is dat ze ook aan de vegetariers en zelfs vegans hebben gedacht. Animal protein of juist plant based foods?  Je hier helemaal aan het juiste adres!

Ik was nog wat vroeg dus ik had verwacht de eerste te zijn, maar Tirza van Fit Dutchies was ook net binnen. Omdat we met meerdere bloggers waren uitgenodigd stond er al een tafel voor ons klaar. Onder het genot van een kopje muntthee wachten we op de andere uitgenodigde bloggers. één voor één druppelde iedereen binnen. Toen de laatste dames binnen waren kon de pret beginnen!

Er werd ons uitgelegd dat we ALLES konden gaan proeven wat Club Vers te bieden heeft. Oh my dat zou wat gaan worden! Tijdens het wachten checkte ik vast de menukaart (ik had zoooo’n honger) en ik had alweer moeite met kiezen. Zou ik gaan voor een smoothie bowl of de pancakes óf avo met ei on toast. Daar gingen we weer. Keuzestress. Want ik vind alles lekker én wil dus ook alles proeven. Heel zwaar leven zou je kunnen zeggen! Gelukkig werd ik geholpen en werd de tafel gewoon lekker volgezet. Zo kon ik van alles een lekker vorkje meeprikken zonder gelijk vol te zitten. I love it!

Alles voor de perfecte foto

Vanuit de open keuken van Club Vers verschenen allerlei hapjes: plateaus met pancakes, fruitspiesjes met pure chocolade en kokos, fruitspiesjes met gepofte quinoa en ahornsiroop, twee plateaus vol gegrild zuurdesembrood met huisgemaakt humus en avocado. Ik ben echt in loveeeee with avo (ook met coco, maar dat komt nog). Ondertussen werden er verschillende mini kleurrijke smoothie bowls en chia puddinkjes op tafel gezet met een prachtige tropische fruitsalade op een marmeren plateau. Iedereen was enorm onder de indruk, maar toch niet helemaal blij met het licht. Tja als (bloggende) foodie moet ook het licht perfect zijn. Ik moet hier nog altijd aan wennen als net beginnende foodblogger. Een groot deel van al het eten werd namelijk netjes verplaatst naar een van de grote tafels aan het raam. Gelukkig vond onze buurman het wel humor. Al die meiden in de weer met eten en stoelen. Jaja er werd namelijk zelfs op stoelen gestaan voor de perfecte foto. Alles voor een mooie foto. We hebben heel wat over voor onze volgers!

Club Vers

Healthy Brunchfest @ Club Vers!

Nadat we alle gerechtjes hadden gefotografeerd was het tijd voor FOOOOOD. Het was namelijk al heel wat minuutjes later en ik had nog niks gegeten. De healthy pannenkoekjes (gemaakt van onder andere boekweit en lijnzaad!) waren stiekem al een beetje koud geworden, maar dat maakte helemaal niks uit! Ze waren hemels! Fluffy en zoet, maar niet te zoet. Zeker proberen dus en ik weet zeker dat ze warm nog beter zijn. Ik neem bij m’n volgende bezoekje in ieder geval portie warme pancakes! Toen vond ik het wel tijd om een mini raw chocolate chia pudding te proberen. Ik zag het overal op mijn Instafeed met de gekste versiersels. Deze was klaargemaakt met vers fruit, vanille en amandelmelk. Dus ook geschikt voor de vegan lekkerbekken!

club vers

Kiwatte?

Op dit moment zat ik in een dilemma, ik zat namelijk al best vol.. Toch besloot ik ‘moedig’ door te zetten en ging ik voor een halfje gegrilde zuurdesem met avocado! My favorite! Vroegah had ik dit echt nooooooit gezegd, want ik gruwelde ervan. Zelfs guacamole niet bah. Wat kan een mens toch veranderen 😉 Een perfecte geslicede avocado met wat olie en peper en zout. Hemels! Het gegrilde broodje gaf het ook een soort smokeyness. Heel erg lekker, maar oh wat vullend! Onder het eten door was iedereen het er toch wel over eens dat de fruitsalade wel heel opvallend was. Het fel paarse dragonfruit stak mooi af tegen de oranje schil van de Kiwano. De Kiwatte? Ja dat dacht ik ook toen. De Kiwano heeft een oranje stekelige schil met groen vruchtvlees. Hij is familie van de meloen en de komkommer en smaakt ook een beetje zoetig. Je weet wat ze zeggen hé, try something new everyday. So I did!

Club Vers; say it with love

Club Vers

Tussendoor werden we ook voorzien van de heerlijkste verse juices, cappucino’s, lattes en theetjes. Ik nam zelf een sapje met appel, limoen, munt en kokoswater. Nét een mojito, maar dan groen en gezond voor bij je ontbijt. Winning! Aan alles is gedacht bij Club Vers. Ook mijn cappucino werd echt met een cute latte art hartje afgeleverd altijd leuk als er wat extra liefde in je koffietje wordt gestoken.

Nadat iedereen zich tonnetje rond had gegeten mochten we ook nog onze eigen yoghurt samenstellen. Zo leuk! Het ging alleen echt niet meer passen hoor. Ik heb het nog wel overwogen want de yoghurt bar zag er super uit. Verschillende yoghurtjes met verschillende toppings. Nja vol is vol dus dat doen we de volgende keer.

Ik heb echt een fantastische ochtend gehad. Heerlijk gezond gebruncht! Met een super voldaan gevoel ging ik naar huis. Bij Club Vers is alles vers en wordt alles met liefde klaargemaakt. En dat proef je! Heerlijk ook dat je hier zonder schuldgevoel kunt eten. Met hun gezonde producten slaan ze de spijker op z’n kop! Buiten de deur eten zoals het ook kan! Lekker én goed voor je!

Ga langs voor een smoothie (met toe te voegen proteïne voor de sporters onder jullie!) of juice on the go. Of een lekker vers ontbijtje op je luie zondag. Werk je graag buiten de deur? Ook dan is Club Vers een topadres. Heerlijke koffie én gezonde tussendoortjes. Voor het geval je het nog niet door had. Wij zijn fan. Én wonen ook nog eens heel dichtbij. 1 en 1 is 3, je vindt ons hier dus heel vaak!

 

Gegevens

Club Vers
Stationsweg 136A
Den Haag
070 891 28 60
www.clubvers.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 07:30 - 21:00
Za - Zo: 09:00 - 21:00

Prijsklasse