Nadat ik vorige week weer heel veel bij heb geleerd over koffie, kan ik jullie een Haags koffielijstje natuurlijk niet ontnemen. Er is tenslotte niets fijners dan je week beginnen met het allerlekkerste kopje koffie. En vandaag deel ik mijn favorieten met je, 8 x de lekkerste koffie van Den Haag!

Filtro

Sinds de eerste keer dat ik bij Filtro binnenliep ben ik fan. Hier weten ze echt alles van koffie. Te gekke, en voor mij ontzettend onbekende en ultra hippe, koffiemerken op een perfecte manier gezet. Dat, in combinatie met de enorme relaxte sfeer, maakt dit voor mij één van mijn favoriete Haagse plekjes voor koffie en om te werken.

Filtro Coffee, Papestraat 11, Den Haag

Capriole Café

Een heel stuk buiten het centrum vind je in de Haagse Binckhorst Capriole Café waar je in het prachtige pand aan de Fokkerhaven fantastische koffie drinkt. Niet gek ook als je bedenkt dat Capriole zich al sinds 1975 met koffie bezig houdt. Tegenwoordig branden ze niet alleen hun eigen koffie, maar serveren ze ook bijzondere creaties zoals mijn favoriet, de espresso met roze peper. Must try!

Capriole Café, Fokkerhaven 18, Den Haag

Hometown

Hometown voelt als een soort tweede thuis. Heerlijk knus en altijd gezellig druk. Perfecte cappuccino’s geserveerd met de lekkerste koekjes ooit. Echt. Eigenlijk ga ik alleen daarvoor al naar Hometown toe. I know, #Foodie, not #Fitgirl. Heb je tijd voor meer dan alleen één kopje? Bestel dan een heerlijke pot slow coffee en geniet. Beste begin van de dag, gegarandeerd.

Hometown, Buitenhof 4, Den Haag

Lola Bikes & Coffee

Een plek die twee van mijn hobby’s combineert is sowieso al een winnaar, maar bij Lola hebben ze ook nog eens écht geweldige koffie. Met prachtige fietsen aan de muur (hebben, hebben, hebben), geniet je hier niet alleen van het zwarte goud, maar ook van de prachtige wielersport. Een sport waarmee Lola zich inzet voor eenieder die dat nodig heeft. In binnen- en buitenland. Ben je ook gek op fietsen én koffie? Dan moet je sowieso een keer mee met de Lola rides. Op woensdagavond óf op zondagochtend fiets je mee met een groep gelijkgestemde, of je nu snel bent of toch ietsje langzamer. Join in!

Lola Bikes & Coffee, Noordeinde 91, Den Haag

Kaafi

Hartstikke nieuw en hartstikke hip. Super fijne koffie, want kiezen tussen diverse blends, en een heerlijke ruimte om te relaxen en werken. Love it! Hier ben je trouwens ook aan het goede adres als je niet zo gek bent op koffie. Ze serveren hier namelijk ook de heerlijke Matcha’s van Hug the Tea. Nu kun je niet meer wegblijven toch?

Kaafi, Prinsestraat 25. Den Haag

Anne & Max

Hoewel ik niet zo heel erg van de ketens ben, maak ik voor Anne & Max graag een uitzondering. Hoewel de zaak groot is vind je hier veel knusse hoekjes waar je heerlijk een paar uurtjes kunt vertoeven. Geen tijd? Dan kun je de lekkere koffie’s en taartjes ook gewoon meenemen. Begint je dag op kantoor ook goed!

Anne & Max, Kerkplein 4, Den Haag

Hop & Stork

Fantastische koffie, fantastische chocolade. Ik kan je even niet vertellen welke beter is. Grapje. De chocolade natuurlijk, maar daar gaat het vandaag niet over. In de passage drink je bij Hop & Stork heule goede koffie, vindt het AD ook al jaren. Goed gebrande bonen in combinatie met romig geschuimde melk. What is not to like?

Hop & Stork, Passage 82, Den Haag

Pim Coffee

Van Pim word ik altijd blij. Ik kan er dan ook de hele dag zitten om te genieten van de lekkere ontbijtjes, broodjes, taartjes én natuurlijk koffie. Bij Pim word je ook als vegan ultrablij want de keuze is reuze als het aankomt op plantaardige melkjes. soya, amandel, haver of kokos, It’s up to you! Sowieso het allerlekkerst gecombineerd met één van de overheerlijke taarten. Geniet!

Pim Coffee, Wagenstraat 144 én Prins Hendrikstraat 113, Den Haag

 

 

Gegevens

Diversen
-
-

Openingstijden

Diversen

Prijsklasse