Gek op eten én gek op foodfestivals, dat ben ik zeker. Maar, een beetje moe van  de standaard ‘burgers en pizza’ trucks was ik ook wel en beetje. Toen ik gisteren bericht kreeg dat er een nieuw foodfestival naar Den Haag komt was ik echter meteen enthousiast. Want dit keer geen torenhoge burgers of dubbeldikke pannenkoeken, maar chopsticks & wasabi! Het eerste Sushifestival van Nederland komt naar het Westbroekpark! Aanvallen dus!

Festival JOY

Gedurende drie dagen tovert Sushi Festival JOY het Westbroekpark om tot een bruisend openluchtrestaurant waarbij je je waant in de straten van Tokyo, Bankok of Hong Kong! Bergen kraakverse sushi waarbij jij je beste chipstick kunsten kunt vertonen. Niet zo gek op sushi? Don’t worry; je vindt tijdens Sushi Festival JOY ook de lekkerste yakitori, tempura, zeewier bites, Japanse poffertjes op kleurrijk gedecoreerde bordjes en in sissende stoommandjes. Het smaakvolle streetfood kan worden afgewisseld met verfrissende biertjes, een mooi glas wijn of een exotisch drankje aan de cocktailbar. Alle zintuigen worden geprikkeld in het speelse decor van Festival JOY met een bonte verzameling aan vrolijke lampionnen, flikkerende neonlampen en kleurrijke Japanse parapluutjes.

Festival Sushi

Festival JOY biedt meer dan alleen een nieuwe smaaksensatie of een herinnering aan je favoriete vakantie-snack, ook de activiteiten dragen bij aan een uitgelaten sfeer; boek een kamer in het karaoke hotel (JAHAAAA! IK WIL!), daag vrienden in de gameroom uit voor een nostalgisch spel of leer tijdens een sushiworkshop de fijne kneepjes van het vak. Speciaal voor de mini’s is er een kinderprogramma opgesteld met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spelletjes.

JOY-sushi-karaoke

Is je budget op en kun je dit jaar die reis naar Azië écht niet maken? Zorg er dan voor dat je van 9 tot 11 juni 2017 een weekend lang in het Westbroekpark bent. Want hoewel het natuurlijk niet het echte werk is, word je hier ook vast heel gelukkig van!

Sushi Festival JOY is gratis toegankelijk voor iedereen. Bij bestelling van het eerste drankje betaal je eenmalig € 2,50 voor jouw Festival JOY glas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard & draag je bij aan een schoon terrein. 

 

 

Gegevens

Westbroekpark
Den Haag
-
http://www.festival-joy.nl

Openingstijden

Vrijdag 9 juni: 16:00 – 23:00 uur
Zaterdag 10 juni: 14:00 – 23:00 uur
Zondag 11 juni: 14:00 – 22:00 uur

Prijsklasse

€-€€