Jamie’s Italian Den Haag is vanaf vandaag, dinsdag 22 augustus 2017, (eindelijk) geopend voor gasten! In de Haagse Grote Marktstraat geniet je van heerlijke en betaalbare gerechten. Italiaans, met een vleugje Jamie, allemaal geserveerd door het 95 (wow!) man grote team onder leiding van restaurantmanager Greg Welburn en chef-kok Kosta Manetas.

Foto: Jamie’s Italian

Jamie heeft me leren eten!

My, my. Je zou het nu waarschijnlijk niet meer denken, maar toen ik net op mezelf ging wonen was ik zo’n Knor Wereldgerechten meisje. Jeetje. Heb ik dat nu echt gezegd? I am afraid so! Hoewel ik nu vrijwel niets meer uit pakjes en zakjes naar binnen werk vond ik koken vroeger maar lastig. Tot ik een kookboek van Jamie Oliver voor mijn verjaardag kreeg. En verkocht was ik. Eenvoudige technieken met fan-tas-tisch resultaat. Ik kocht meer boeken, keek naar zijn programma’s en ging in verschillende wereldsteden bij zijn restaurants eten. Maar nooit kon dit in mijn eigen mooie Den Haag. Tot vandaag!

Een plek voor elke foodie

Jamie’s Italian in de Grote Marktstraat, midden in het centrum van Den Haag, heeft 160 zitplaatsen. Je eet er moderne Italiaanse gerechten. Pizza’s, pasta’s, vleesgerechten en natuurlijk ook mijn favoriet risotto. Op de kaart vind je niet alleen heerlijke nieuwe creaties, maar ook gerechten uit de beginjaren van Jamie. Zo blijft Jamie’s Italian dicht bij zijn Italiaanse én Britse roots!

Jamie Oliver:“I’m so excited that we have opened our second Jamie’s Italian in the Netherlands – this time in the cosmopolitan city of The Hague. The city fuses nationalities and taste and we have brought our rustic, family-style approach to Italian food and mixed it up with some great flavours from local artisan Dutch food suppliers.

Foto: Jamie’s Italian

Tijd om te proeven!

Vrijdagmiddag om 13.00 mag ik heerlijk komen proeven, jaja! Dus, wil jij live meekijken wat je allemaal kunt verwachten op de kaart bij Jamie’s Italian Den Haag? En hoe die gerechtjes er dan uitzien? Houd dan vrijdag mijn Instagram Stories in de gaten! Geloof me! Dit wil je niet missen!

 

 

Gegevens

Grote Marktstraat 37
Den Haag
070 - 2055791
https://www.jamieoliver.com/italian/netherlands/restaurants/the-hague/

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag: 12:00–22:00
Vrijdag t/m Zaterdag 12:00–22:30
Zondag: 12:00–22:00

Prijsklasse