Amsterdam heeft De Hallen, Rotterdam de Fenix Foodfactory (en ja, ook de Markthal, maar die is stiekem alleen voor toeristen) en wij hebben sinds vorige week Minglemush. De eerste echte foodhall in Den Haag heeft vrijdag officieel haar deuren geopend. Helaas kon ik niet bij de opening zijn, maar ik, als groot fan van fijne plekjes om te borrelen én lekker te eten, moest natuurlijk wel snel een kijkje nemen. Conclusie? Ik denk dat Den Haag een winnaar rijker is. Niet alleen voor fijne borrels en culinaire happen, maar ook voor een snel alternatief voor AH to Go. Zo worden alle dagen én alle treinreizen een feestje!

 Centraal gelegen voor Hagenezen, Hagenaars én toeristen

Het Haagse Centraal Station is al een tijdje een chaos. Hoewel het van binnen tegenwoordig écht wel mooi is, is het eromheen nog niet helemaal je van het. Dat Babylon is nooit van de grond gekomen en het stationsplein is één grote bouwput. Eigenlijk niets om je op te verheugen. Tot vorige week. Want vorige week opende MingleMush haar deuren PAL naast Den Haag Centraal. Een pand van1.600 m2 waarin MingleMush culinaire ondernemers en lekkerbekken samenbrengt. Smakelijke invloeden van over de hele wereld die zich mengen de diversiteit van een wereldstad als Den Haag. Lunch, diner, een fijne borrel of een lekkere verse hap voor in de trein. MingleMush brengt het permanente Foodfestival naar Den Haag!

Vijftien keer eten uit alle hoeken van de wereld

Bij MingleMush vind je vijftien verschillende foodstands. Allemaal met een ander concept én een andere prijs. Zo is er voor ieder iets wils. Bij binnenkomst zie je direct de Oosterse stoofschotels van de Tajine Fabriek. Geurige gerechten uit prachtige schalen, waarbij een pilsje van de bierbar overheerlijk smaakt. Dat is het leuke aan MingleMush. Je kunt er, net als bij menig foodfestival in de zomer, heerlijk borrelen terwijl al je vrienden om beurten een lekker hapje uitzoeken.  Voor jou geen gezeur meer omdat de één vegan is, de ander lactosevrij, de volgende de ultieme carnivoor en de laatste juist weer glutenvrij. Ze zoeken het allemaal maar uit ;-). Met keuze uit heeeeerlijke pizza’s van ‘Het Pizzameisje, of (SOWIESO mijn favoriet) de crème brûlee donuts van Don Flambee, Poolse delicatessen bij Pierogies of super hippe pokebowls bij ThePokéBar. Je kan niet fout zitten toch?

Een mengelmoes van Haagse bezoekers

Wordt MingleMush een succes? Het heeft de ingrediënten in ieder geval wel. Met een hele fijne ruimte binnen, meerdere barren én grote terrassen buiten lijkt het de perfecte plek om je weekend te beginnen of af te sluiten. Een fijn speciaalbiertje of fantastische cocktail erbij en je dag kan niet meer stuk toch?

Gegevens

Anna van Buerenplein 712
2595DK Den Haag
-
http://www.minglemush.nl

Openingstijden

Ma - Wo 08.00 - 22.00
Do - Vr 08.00 - 23.00
Za 10.00 - 23.00
Zo 10.00 - 21.00

Prijsklasse

€-€€