Shame on me. Hoewel ik al sinds de opening van Filtro fan ben, heb ik er nog nooit over geschreven. En dat is niet ok, want de koffie van Filtro mag ik niemand ontnemen. Want wie hier, in de Papestraat, binnenstapt, vindt een oase van rust en de meest perfecte espresso of cappuccino. Gek op koffie? Trust me, hier moet je zijn. Want, hier drink je, naar mijn bescheiden mening, de lekkerste koffie van Den Haag!

Het belang van goede koffie

Koffie kan voor mij een horecagelegenheid maken of breken. De service kan fantastisch zijn, m’n healthy pancakes super lekker en helemaal hipsterproof, maar als ik vervolgens een slappe bak met kokendhete melk krijg, is het geheel verpest. Ik ben gek op koffie. Wat zeg ik, ik functioneer vrijwel niet zonder koffie. Als ik, noodgedwongen, mijn dag zonder een extra sterk bakkie moet beginnen, ben ik compleet van slag. Sadly but true. I am an addict ;-). Gelukkig is daar Filtro.

Coffee is serious business bij Filtro

Ik dacht altijd dat ik m’n koffie vrij serieus nam. But boy, was I wrong. Bij Filtro hebben ze koffie werkelijk verheven tot wetenschap. Dat zie je al bij binnenkomst. De bijzondere koffiemerken, weegschaaltjes, prachtige koffiemachine’s. Gelijk weet je, this place belongs to coffee lovers! Er wordt gewogen, gemalen, geproefd en gekeurd. Alles om jou die ene fantastische koffie te kunnen serveren. Je kiest hier ook niet zomaar voor een espresso of cappuccino. Nee, je kiest eerst je koffie en vervolgens de hoeveelheid toe te voegen melk. Als je dat wil natuurlijk. Heb je geen idee? Dat is he-le-maal niet erg. Bij Filtro snappen ze dat niet iedereen een koffiewetenschapper is, maar hun kennis wordt graag gedeeld. Vertel wat jij lekker vindt en ze zorgen ervoor dat je positief verrast wordt.  Because thrust me, here they serve perfection!

 

 

Gegevens

Papestraat 11
Den Haag
06 42847073
http://filtro.coffee

Openingstijden

Di: 08.00 - 18.00
Wo t/m zo: 09.00 - 18.00

Prijsklasse

€€