Dat wij foodbloggers van lekker eten en drinken houden is je vast duidelijk. Dat we er graag over schrijven ook, maar kunnen we ook een eigen horecazaak opzetten? Foodbloggers Denise & Nick van 88FOOD vonden van wel! Met FAFO, hun coffeebar, foodstore & conceptstore (die dan weer Filya heet) in één bieden ze ons heerlijke cappuccino’s, kraakgroene Matcha, gezonde en minder gezonde baksels én planten. Heel veel planten.

FAFO, een oase van rust midden in het centrum

Of je nu net als Denise en Nick, onder het genot van een kopje koffie, eventjes offline wil zijn of juist ongestoord wil kunnen werken in een knus hoekje, bij FAFO kan het. Bij deze coffee meets concept hotspot aan de Fluwelen Burgwal stap je namelijk een hele fijne groene oase binnen. Een ruimte bomvol planten (die je ook nog eens kunt kopen voor thuis!) en heerlijke banken en stoelen waar je neer kunt ploffen. Na een drukke dag werken, intensief shoppen of een pittige workout, FAFO is your place to be.

Coffee & more

A coffee a day keeps the grumpy away zeggen ze bij FAFO en dat is in mijn geval zeker waar. Ik ben niet alleen vaak hangry, maar begin ook redelijk humeurig te worden als ik na 11.00 uur ’s ochtends mijn eerste koffie nog niet heb gehad. Een dubbele espresso? Yes please. Oreo brownie? Um, uiteraard! Tosti chocolade/banaan? Muhammara toast? Ze hebben het allemaal.

Haagse samenwerkingen

Gelukkig snappen ze bij FAFO ook dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en juist gebruik moet maken van elkaars expertise. Een slimme move, want om die reden vind je niet alleen de yummy matcha van Hug the Tea aan de Fluwelen Burgwal, maar ook de heerlijke Martabak (fantastisch Indonesisch baksel) van Martabakker. Extra leuk, de meeste dingen kun je ook nog eens meenemen voor thuis. Kun je op een regenachtige dag ook heerlijk genieten op de bank!

 

 

Gegevens

Fluwelen Burgwal 1f
Den Haag

https://www.facebook.com/pg/fafocoffee

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Zondag: 11.00 - 17.00

Prijsklasse

€€