Dat ik fan ben van De Sushimeisjes weten jullie al een tijdje. Wat mij betreft maken ze de lekkerste sushi van Den Haag. Jammer vind ik het alleen dat ik hier alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag van kan genieten. Juist, m’n favoriete afhaaldag (lees ‘in m’n joggingbroek op de bank dag’) wordt dus overgeslagen.

Maar! Ik heb goed nieuws! Daar komt verandering in! Vanaf februari hebben de dames namelijk een eigen pandje in de Prins Hendrikstraat. Je kunt vanaf het moment van openen niet drie, maar vijf dagen genieten van hun heerlijke sushi! De focus ligt nog steeds op afhalen en bezorgen, maar wil je echt liever buiten de deur eten dan kan dat ook. In de nieuwe zaak worden namelijk ook een paar tafeltjes geplaatst. Ik ben een blije foodie!

sushimeisjes verhuizen

Ken jij de sushi van De Sushimeisjes nog niet? Dan moet je die echt proberen. Alle rollen met heerlijke combinaties worden vers gemaakt en indien gewenst bezorgd met een electrische fiets. Ook nog eens hartstikke duurzaam dus!

Mijn favoriet? Dat is sowieso de Rainbowrol. Een rol gevuld met lekkere crunchy garnaal en wasabimayo en erbovenop avocado, tonijn, zalm en tobiko-eitjes. YUM! De Philadelphiarol vind ik ook errug lekker. Best bijzonder ook. Deze rol is namelijk gevuld met zalm en roomkaas waarna de rol een dun laagje tempurabeslag krijgt. Zo smelt de roomkaas en is de buitenkant heerlijk crunchy. Must try toch? Kijk bij het bestellen wel uit. Mijn ogen zijn bijna altijd groter dan m’n maag. Net als met oud & nieuw, ik had iets te enthousiast besteld en at drie dagen erna nog sushi. Ook geen straf, maar vers is het toch wel extra lekker!

sushi van de sushimeisjes

Gegevens

Wanneer De Sushimeisjes precies open gaan is nog niet bekend, maar tot die tijd kun je natuurlijk ook gewoon bestellen en afhalen bij hun kleine loketje in kapsalon Haagse Kopjes.

www.desushimeisjes.nl

Openingstijden

Prijsklasse