Mijn favoriete stukje Den Haag, de Binckhorst, wordt steeds een stukje leuker. Op de bovenste etage van het markante BINK36 gebouw aan de Haagse Binckhorstlaan verschijnt deze zomer namelijk BINK, een gigantische horecazaak met 2 rooftop terrassen en panoramisch uitzicht over de Haagse skyline. Hier kun je niet alleen loungen, maar ook heerlijk eten en op sommige avonden zelfs kei-hard feesten. It’s just wat we needed right?

© BINK Rooftop

A sexy contemporary tapas kitchen

Initiatiefnemer Jeremy Molag haalde topchef Willy Trullas Moreno over om naar Den Haag te komen, om zo niet alleen een unieke locatie kunnen bieden, maar ook een fantastische menukaart. Een menukaart waar voor iedereen iets lekkers op te vinden is, kleine hapjes waarbij je in de gerechten invloeden van over de hele wereld terug kunt zien. A sexy contemporary tapas kitchen, as they like to call it!

Het Haagse Meatpacking District

De verbouwing van de ruim 1200m2 tellende horecazaak is in volle gang. In juli worden naar verwachting de eerste testdiners gedraaid en de Haagse incrowd is op 16 en 17 juni van de partij voor de eerste sneak preview feesten.  Ondernemer Jeremy Molag, die eerder al het vernieuwende concept After Supper op de kaart wist te zetten in Den Haag, is één van de drijvende krachten achter BINK. Samen met partners Jan Willem Keus, Koen Vessies en Sander Blom heeft hij de ambitie om van BINK een inspirerende plek te maken waar zowel zakelijk als creatief Den Haag (en omstreken) met elkaar verbonden worden. “In de binnenstad ervaren we toch een hokjesgeest. Voor iedere doelgroep een ander plein of een andere straat.” De kakkers naar het plein, de alto’s naar de Grote Markt, dat idee een beetje. De Binckhorst, dat de komende jaren flink op de schop genomen wordt, ziet Molag als het Haagse Meatpacking District en het ideale gebied om deze hokjesgeest te kunnen doorbreken.

© BINK Rooftop

Van alle markten thuis

BINK wordt van alle markten thuis. Geniet op één van de twee terrassen van een heerlijk ontbijtje en een goede koffie en vervolg de dag met lunch en diner. Daarnaast kun je er (uiteraard) heer-lijk borrelen, een goed glas wijn, een bijzonder biertje, maar ook een cocktail van de enorme cocktail-eilandbar. Heule mondvol, maar wel heel leuk!  Daarnaast is er vaak ruimte voor feestjes, De feestjes van After Supper of Heineken After Work hebben hun weg al gevonden, maar er zullen er vast nog velen volgen.. keep watch guys, want wie er nu niet eten, drinken én feesten met prachtig uitzicht over onze fan-tas-tische stad. My, oh my, het wordt STEEDS leuker!

 

Gegevens

Binckhorstlaan 36
Den Haag
06 42837133
http://www.binkrooftop.nl

Openingstijden

??

Prijsklasse

€€