Er zijn burgers en er zijn burgers van chef Diego Buik. Hamburgerbakker van het hoogste niveau die, na een jarenlange voorliefde voor Rotterdam, nu al een tijd zijn weg naar Den Haag heeft gevonden. Eerst zwaaide hij de scepter bij een aantal Haagse toppers en deze zomer opent hij zijn allereerste eigen toko. Wat zeg ik. Niet één, maar wel drie! Want zijn pop-up Burger Atelier opent niet alleen in ons mooie Den Haag, maar ook in Amsterdam en ex-geliefde Rotterdam deze zomer haar deuren.

Burger Atelier Den Haag

Dat Diego wel van een uitdaging houdt weten we ondertussen allemaal. Zijn ‘beste hamburger van Rotterdam’, (bijna) “beste hamburger van Nederland’ zijn bij menig burgerlovah bekend. Het laatste (een beetje uit de hand gelopen) project, ‘de duurste hamburger van Nederland’ (die ruim €2000,00 waard was) werd wereldnieuws. Te gek, maar voor Diego natuurlijk geen eindhalte. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit keer één waarbij vooral the lucky few van zijn te gekke combinaties mogen genieten. Pop-up’s in drie steden, met in elk ruimte voor 25 gasten. Ik hoor je hopen: “dan blijft ie vast heel lang open?” Helaas. Per stad maar twee dagen met dus maar 150 hamburgers TOTAAL. Daar móet je bij zijn toch? Dus sta in de rij, schakel je vrienden in en koop kaartjes via je telefoon, laptop én tablet, want geloof me, als hamburgerlover wil je dit echt niet missen.

Datum nog niet bekend!

Wanneer dit fantastische burgerfestijn in Den Haag is? Dat weet zelfs ik nog niet, maar geloof me, ik ben erbij! Dus, kom jij met mij bizar lekkere, ‘het water loopt me in de mond’, malse, romige, bijzondere burgers eten? Ja toch? Houd Haagse Foodie of de Burger Atelier in de gaten voor de data in onze mooie Hofstad!

Openingstijden

T.B.A.

Prijsklasse

??