Aanstaande zondag wordt voor de tweede keer Aan Tafel! georganiseerd in de fijne Reinkenstraat! Deze gezellige straat wordt gedurende één dag per jaar omgetoverd tot een gigantische eetkamer waar publiek met elkaar aan tafel gaat en kan genieten van vers bereide culinaire gerechten. En aangezien het zonnetje zondag belooft te schijnen wordt dit sowieso jou favoriete dagbesteding!

Proeven bij de buren

Tijdens aan tafel kun je heerlijk struinen. Op foodtocht om alles te proeven wat de buurt te bieden heeft. Niet alleen eet je heerlijk van de lokale ondernemers, maar er zijn ook een aantal fijne foodtrucks die zondag hun kookkunsten komen laten zien. Weten wat je wil eten? Zorg dan dat je één van de flyers weet te bemachtigen. Op de achterkant van deze aankondiging vind je namelijk alles wat er te proeven valt. Nu al weten wat je te wachten staat? Wat dacht je van verse noodles, heerlijke broodjes stoofvlees, geroosterde kip, biologische hamburgers, altijd fijne poffertjes, hippe en gezond(klinkende) spelt-pannenkoeken, churros, saté of ijswafels. What is not to like!

Plof neer en geniet

Plof neer in een hooibaal met je bordje op schoot, of schuif aan tafel met tientallen anderen! Want wat is er nou leuker om weer eens gezellig met elkaar te genieten. Niet alleen van heerlijk eten, maar ook van de deuntjes van DJ Ferry. Gegarandeerd feest tot 20.00 uur ’s avonds.

Naast de fantastische culinaire versnaperingen staat bewoner en bekende DJ, DJ Ferry van 14:00 tot 20:00 heerlijke dansbare deuntjes te draaien die door de hele straat hoorbaar zijn! Daarnaast kunnen kinderen genieten van talloze activiteiten zoals straatspellen, workshops, het springkussen of de draaimolen.

 

Gegevens

Reinkenstraat
Den Haag


-
https://www.facebook.com/events/103122317011962/

Openingstijden

Datum: 27 augustus
Tijden: 14:00 - 20:00

Prijsklasse

€-€€